St. Joan Baptista de la Salle, 2 - Gironella

938 250 426

Serveis de l’escola

FEDAC Gironella ofereix als alumnes un conjunt d’activitats i serveis que complementen l’oferta formativa de l’escola i també donen resposta a les necessitats de les famílies. A més, alguns dels nostres serveis estan oberts a infants, joves i adults del poble.

Menjador

Servei de menjador en el que oferim menús variats i equilibrats, dissenyats per nutricionistes, on destaquen els productes de proximitat i de qualitat. Consulta els diferents menús d’aquest mes.

Acollida

Oferim un servei d’acollida al matí per a totes aquelles famílies que necessitin ampliar l’horari d’estada dels seus fills a l’escola.

Orientació psicopedagògica

Disposem del servei d’assessorament psicopedagògic, a càrrec de la psicòloga Queralt Folch, que dona resposta a qualsevol demanda o necessitat relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional dels alumnes. L’equip psicopedagògic de FEDAC Gironella treballa estretament amb les direccions pedagògiques de les dues etapes educatives de l’escola, dins la Comissió d’Atenció a la Diversitat (CAD). Aquest servei complementa el seguiment del procés de desenvolupament personal i acadèmic que cada tutor realitza amb els alumnes a l’aula.
Tutoria

Aquest servei complementa el seguiment del procés de desenvolupament personal i acadèmic que cada tutor realitza amb els alumnes a l’aula.

Compra de roba escolar

Oferim el servei de compra de l’equipament escolar (bates, xandall de l’escola, etc.) a través de la plataforma de l’empresa Rompoda. Un cop realitzada la compra a la botiga online, al cap d’uns dies podreu recollir la vostra comanda a l’escola.

Grups CREC

Els grups CREC són l’esplai de la FEDAC: un espai humà i cristià on animadors i joves viuen una experiència d’amistat en grup en el marc de trobades, sortides o colònies. Els grups CREC formen part de la pastoral de la FEDAC i estan oberts a infants de dins i fora la FEDAC.

Altres serveis

Auxiliar de conversa en anglès
L’escola participa en un programa d’incorporació d’auxiliars de conversa en llengua anglesa. Aquest programa permet que joves procedents de països de parla anglesa s’integrin en activitats a l’aula per ajudar els alumnes a millorar la competència comunicativa en anglès, tot donant suport als mestres d’aquesta àrea.
Activitats Coescolars

Les activitats coescolars es realitzen fora de l’horari escolar, la gran majoria als migdies. Durant aquest curs, a FEDAC-Gironella oferim les següents activitats coescolars:

  • Ordinografia
  • CREC
  • Kids & us
  • Canta!
 Casals de Nadal, Pasqua, estiu i setembre         
FEDAC Gironella ofereix casals pels nens i nenes d’educació infantil i primària. Els casals són oberts a tothom, tant a alumnes de la FEDAC com d’altres escoles.
 Happy Tuesdays
Els Happy Tuesdays són una activitat destinada a infants de 2 anys i oberta al municipi. L’objectiu és que els més petits tinguin un primer contacte amb la llengua anglesa a través d’activitats liderades pels especialistes de l’escola i l’auxiliar de conversa.
Extraescolars per adults

Proposem les activitats de Taller Creatiu, Zumba i Hipopressius com a extraescolars per a adults, obertes a tot el municipi. Aquestes activitats s’ofereixen fora de l’horari escolar i estan dirigides per instructors especialistes.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website