St. Joan Baptista de la Salle, 2 - Gironella

938 250 426

Educació primària

Educació Primària (P1, P2, P3, P4, P5 i P6)

Al llarg de l’educació primària potenciem les competències i els talents personals de cada alumne perquè iniciï el camí cap a l’autoconeixement i la configuració d’una personalitat pròpia i autèntica. Tot buscant l’excel·lència educativa, oferim una formació integral dels nens i nenes perquè siguin persones amb capacitat crítica, solidàries i receptives a les necessitats de l’entorn social.

Projectes de l’etapa

Espais i propostes d’aprenentatge                                              
Els espais d’aprenentatge són propostes metodològiques a partir de la integració de continguts. Oberts, que promouen la descoberta de les pròpies habilitats i talents dels infants, en què l’alumne esdevé el veritable protagonista del seu aprenentatge. de diferents àrees.
CUEME
CUEME és un projecte per fomentar en els alumnes les competències i els valors vinculats a l’emprenedoria a través de la creació i la gestió d’una cooperativa escolar. Durant tot el curs, els alumnes de 5è de primària participen en el procés de planificació i presa de decisions per crear la seva empresa (cooperativa escolar). Ells són també els reponsables de fabricar diferents productes artesanals que al maig vendran al mercat de cooperatives escolars a Berga.
Science Bits
Science Bits és la plataforma amb la qual treballem les ciències naturals a P5 i P6. Aquesta plataforma ens permet endinsar-nos en els continguts de manera competencial i, a més, treballar-los amb les tres llengües (català, castellà i anglès).
Matemàtiques vivencials - INNOVAMAT

Treballem les matemàtiques amb aprenentatges manipulatius i vivencials, estratègies de pensament, intel·ligència creativa i joc sistemàtic a través d'INNOVAMAT, un mètode didacticopedagògic basat en les intel·ligències múltiples. Implementen aquest programa a l’escola des d’I3 fins a P6, de manera que ajuda els alumnes a contextualitzar els continguts matemàtics i a percebre’ls com a una eina útil, pràctica i propera.

Matèries complementàries

Com a escola concertada, a FEDAC Gironella oferim una sèrie d’activitats complementàries dins de l’horari escolar i per a tots els nens i nenes. Aquestes activitats reforcen el nostre projecte educatiu i ens ajuden a formar alumnes encara més competents globalment.

A primària, oferim les següents activitats complementàries:

  • Escacs
  • ArtTIC (robòtica, llenguatge de programació i creativitat)
  • Underground (activitats en anglès)
  • Natació
  • Oratòria
  • LideratgeS: LeaderInMe (LEM)
  • TUtopia

Consulta els detalls de les matèries complementàries

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website