St. Joan Baptista de la Salle, 2 - Gironella

938 250 426

TROBADA D’ESCACS EDUCATIUS: ESCKMAT

TROBADA D’ESCACS EDUCATIUS: ESCKMAT

“Escac i mat (esckmat) a Prats! Arriba a FEDAC Prats la 3a trobada d’escacs educatius i socials al carrer”

Escampem la nostra passió pels escacs! El projecte esckmat FEDAC introdueix els escacs a les escoles, en horari lectiu i formant part de la nostra oferta educativa, amb la finalitat d’utilitzar-los com a eina educativa. Els escacs són una eina d’aprenentatge transversal, interdisciplinar i molt integradora que permet vehicular aprenentatges dels diferents àmbits curriculars, reforçar valors, hàbits… d’una forma lúdica i activa. Els estudis demostren que afavoreixen el desenvolupament de les competències cognitives de l’alumnat i la millora dels resultats acadèmics, així com el desenvolupament de les habilitats socials i personals.

Ja fa tres cursos des que va néixer la primera trobada d’escacs a nivell d’escoles FEDAC, on l’alumnat de 6è de primària (P6) de les nostres escoles gaudeix dels escacs educatius i comparteix un matí ple de partides consecutives i germanor. 

La 1a trobada d’escacs al carrer es va fer a Berga amb l’objectiu de posar en pràctica els coneixements i valors adquirits en la complementària d’escacs que es fa a les aules. El curs passat la trobada es va celebrar a Vic.

Enguany, la gran festa dels escacs educatius i socials s’ha celebrat a Prats el divendres 3 i ha aplegat l’alumnat de FEDAC Prats, FEDAC Vic, FEDAC Xarxa i FEDAC Gironella. 

Un cop situats, l’alumnat ha pogut jugar en parelles diverses partides, canviant de contrincant cada vuit minuts tot fent una rotació. 

En aquestes trobades, el joc es planteja com una oportunitat per compartir amb altres alumnes, per conèixer-se i gaudir dels escacs educatius. En cap cas és un campionat.

Ha estat una gran trobada d’escacs educatius, on l’alumnat ha pogut gaudir dels escacs educatius i de conèixer altres companys de les escoles FEDAC.

🗒Podeu llegir més notícies a la nostra pàgina web i seguir-nos a les nostres Xarxes Socials:

📲 INSTAGRAM

📲 TWITTER

Ens podeu trobar:

📍St. Joan Baptista de la Salle, 2 – Gironella

☎ 938 250 426

CreaEscola Quality Certificate for Education Website