St. Joan Baptista de la Salle, 2 - Gironella

938 250 426

Som FEDAC Gironella i clar que celebrem el DIA DE LA DONA!

Som FEDAC Gironella i clar que celebrem el DIA DE LA DONA!

El 8 de març, dia de la dona, l’escola FEDAC Gironella s’ha convertit en el cor de la reivindicació dels drets de les dones amb una jornada plena d’acció i compromís pel dia de la dona. L’alumnat d’infantil va donar el tret de sortida, omplint de color lila tires de cartró amb tota la seva il·lusió i creativitat.

Amb aquestes tires de cartró liles, els estudiants de primària en van teixir un entramat de solidaritat i suport, plasmat en un magnífic teixit de cartró, que més tard esdevindria el testimoni visual de la força de la unió.

Però l’acte no només es va limitar a la creació artística, sinó que ha anat més enllà. Amb la ploma com a eina de canvi, l’alumnat va escriure frases inspiradores sobre l’empoderament femení, omplint el teixit de paraules que criden a la igualtat i la justícia.

La jornada del dia de la dona va culminar amb un acte obert a tot el poble, on es va llegir un manifest que reclamava els drets de les dones en tots els àmbits de la vida. Les famílies, mestres, alumnat i veïnes de Gironella van tenir l’oportunitat de sumar-se a aquesta causa, escrivint les seves pròpies paraules de suport i esperança sobre els teixits.

Finalment, els teixits de cartró, plens de compromís i determinació, s’han penjat a diferents punts estratègics de Gironella, convertint-se en símbols visibles de la lluita per la igualtat de gènere que perdurarà en el temps.

MOLTES GRÀCIES A TOTES!

🗒Podeu llegir més notícies a la nostra pàgina web i seguir-nos a les nostres Xarxes Socials:

📲 INSTAGRAM

📲 TWITTER

Ens podeu trobar:

📍St. Joan Baptista de la Salle, 2 – Gironella

☎ 938 250 426

CreaEscola Quality Certificate for Education Website