St. Joan Baptista de la Salle, 2 - Gironella

938 250 426

Sant Jordi omple de cultura i solidaritat l’escola FEDAC Gironella

Sant Jordi omple de cultura i solidaritat l’escola FEDAC Gironella

El passat 23 d’abril, l’atmosfera de Sant Jordi va inundar els passadissos i patis de l’escola FEDAC Gironella amb un seguit d’activitats que van encantar a tots els seus estudiants i membres del personal.

Els més petits i els de nivells mitjans van tenir l’oportunitat de viure l’esperit de la tradició catalana amb un taller de sardanes, desvetllant passions per la dansa i la música tradicional. A continuació, van embarcar-se en un recorregut emocionant per les paradetes de Sant Jordi a Gironella, immergint-se en l’atmosfera festiva i cultural que caracteritza aquest dia.

Mentrestant, els estudiants de nivells mitjans i superiors van participar en una lectura en veu alta organitzada per Omnium, donant veu a les paraules dels grans autors i connectant-se amb la riquesa literària de la cultura catalana.

La solidaritat va ser un element destacat del dia, amb els grans dedicant temps a participar en el programa de roses solidàries de l’Ajuntament de Gironella, portant una mica de llum i color als ancians del municipi.

Els estudiants de P6 van fer la seva part, convertint-se en veritables comerciants de cultura, venent roses, llibres i detalls de Sant Jordi durant tot el dia, contribuint a la vitalitat de la celebració i la difusió de la lectura.

A la tarda, l’esperada X edició del CERTAMEN LITERARI va tenir lloc al local del blat, un esdeveniment que premia els millors treballs des de I3 fins a P6. Amb la presència de la família Busquets, la comunitat educativa i un jurat meticulós, es va reconèixer el talent i la dedicació dels joves escriptors i artistes de l’escola.

L’acte va culminar amb una actuació memorable de Coral Jam, la coral escolar que va encantar a tots amb la seva interpretació de la cançó Olívia amb la lletra personalitzada pels mateixos artistes, posant el punt final perfecte a una jornada plena de cultura, creativitat i solidaritat a FEDAC Gironella.

🗒Podeu llegir més notícies a la nostra pàgina web i seguir-nos a les nostres Xarxes Socials:

📲 INSTAGRAM

📲 TWITTER

Ens podeu trobar:

📍St. Joan Baptista de la Salle, 2 – Gironella

☎ 938 250 426

CreaEscola Quality Certificate for Education Website