St. Joan Baptista de la Salle, 2 - Gironella

938 250 426

L’HORT DE L’ESCOLA

L’HORT DE L’ESCOLA

L’hort de l’escola ja ha donat els seus fruits plantats durant el curs passat i l’alumnat de 2n han sigut els encarregats de collir-ho!

A FEDAC Gironella som Escola Verda i per aquest motiu, cuidem la nostra escola de manera sostenible i responsable. Gràcies a això, fa anys que tota la comunitat educativa cuida de l’hort escolar, el qual ens dona fruits cada any: pomes, tomàquets, ametllons, olives…

A més, cuidem de l’hort a través d’un projecte que porten a terme l’alumnat del primer cicle de primària. En aquest, els i les alumnes, aprenen com plantar, les fruites i les verdures de temporada, la importància de l’aigua, la terra i el sol perquè les plantes creixin i sobretot, com ser persones sostenibles i responsables amb el nostre medi ambient (ODS).

Així doncs, aquestes primeres setmanes de curs, l’alumnat de 2n ha collit les fruites i les verdures de l’hort i les han ensenyat a l’escola per poder fer-ne a tothom partícip. A més a més, han pogut menjar-se aquelles fruites i verdures que ja estaven a punt per tastar!

A tots i totes els hi ha encantat poder formar part d’aquest projecte i finalment, no només veure els seus fruits, sinó, menjar-se’ls!

Estigueu ben atents que al llarg del curs continuarem plantant més fruites i verdures a l’hort!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website