St. Joan Baptista de la Salle, 2 - Gironella

938 250 426

“Les colònies de FEDAC Gironella a Mas LLop”

“Les colònies de FEDAC Gironella a Mas LLop”

Els alumnes de FEDAC Gironella han estat immersos en una experiència inoblidable a les colònies escolars d’aquest 2024, celebrades a Mas LLop. Des dels més petits de l’Infantil 3 fins als nens i nenes de P4, han gaudit d’una setmana plena d’activitats emocionants i aprenentatge en un entorn natural incomparable.

Els petits d’Infantil s’han immers en les emocionants olímpiades, experimentant diferents esports i aprenent moltes coses sobre les olimpíades. Des de proves de velocitat fins a jocs d’habilitat, han demostrat el seu talent i entusiasme esportiu. Els jocs han acabat en un emocionant celebració de les olimpíades on tot l’alumnat ha guanyat una medalla i un diploma!

D’altra banda, els grans han explorat una àmplia gamma d’activitats a l’aire lliure i esports d’aventura. Des d’Archery tag fins a laser tag, Kayak, quads i moltes altres emocionants activitats, han ampliat els seus límits i descobert noves passions.

Aquesta experiència no només ha estat una oportunitat per a l’entreteniment i l’aventura, sinó també un moment crucial per al creixement personal i la cohesió de grup. Durant aquesta setmana, els alumnes han desenvolupat habilitats socials, fomentat la cooperació i creat vincles inquebrantables amb els seus companys.

Les colònies escolars de FEDAC Gironella a Mas LLop han proporcionat als alumnes una experiència educativa integral que els ajudarà a créixer com a individuals i com a membres d’una comunitat escolar.

🗒Podeu llegir més notícies a la nostra pàgina web i seguir-nos a les nostres Xarxes Socials:

📲 INSTAGRAM

📲 TWITTER

Ens podeu trobar:

📍St. Joan Baptista de la Salle, 2 – Gironella

☎ 938 250 426

CreaEscola Quality Certificate for Education Website