St. Joan Baptista de la Salle, 2 - Gironella

938 250 426

“La FEDAC Gironella celebra l’Anunciata”

“La FEDAC Gironella celebra l’Anunciata”

El passat 25 de març, l’escola FEDAC Gironella va celebrar amb gran entusiasme l’Anunciata, una jornada plena de color, alegria i tradicions que va reunir a tota la comunitat educativa en una festa inoblidable.

La nostra escola, abans de ser la FEDAC Gironella, s’anomenava “l’Anunciata” i tot i haver canviat molt des de llavors, encara conservem tradicions de saviesa que ens racorden la nostra identitat i continuen donant valor al nostre llegat.

La jornada va iniciar amb emocionants jocs de cucanya durant el matí, on els alumnes van mostrar la seva destresa i habilitat en les diverses proves organitzades pel professorat. L’esperit competit i l’alegria van ser protagonistes d’aquesta activitat tan esperada per tots.

Seguint amb les tradicions del dia de l’Anunciata, els participants van gaudir de la típica coca amb xocolata, un deliciós esmorzar que tota la comunitat educativa gaudeix!

A la tarda, l’emoció va créixer amb els balls preparats pels alumnes durant les hores de música i educació física. Amb dedicació i entusiasme, els estudiants van mostrar els resultats del seu treball a les famílies i a tota la comunitat educativa, en un acte obert a tothom.

L’alegria, la convivència i la celebració van inundar els passadissos de l’escola, creant moments inoblidables per a tots els assistents. La FEDAC Gironella reafirma així el seu compromís amb les tradicions i la comunitat, fomentant valors d’unió i participació en cada celebració.

🗒Podeu llegir més notícies a la nostra pàgina web i seguir-nos a les nostres Xarxes Socials:

📲 INSTAGRAM

📲 TWITTER

Ens podeu trobar:

📍St. Joan Baptista de la Salle, 2 – Gironella

☎ 938 250 426

CreaEscola Quality Certificate for Education Website