St. Joan Baptista de la Salle, 2 - Gironella

938 250 426

FEDAC Gironella col·labora amb el Banc de Sang

FEDAC Gironella col·labora amb el Banc de Sang

El 28 de març hi haurà una jornada de donació de sang amb la col·laboració de l’alumnat de P4, P5 i P6 (grup dels grans) de FEDAC Gironella al Local del Blat de Gironella.

Des de fa anys l’escola col·labora amb el Banc de Sang en la campanya de donació de sang. Dins el projecte d’aula on treballen el sistema circulatori aprenen a fer un APS (Aprenentatge Servei) amb el qual poden ajudar a altra gent. L’activitat acabarà el 28 de març amb la jornada de donació al Local del Blat.

Des de fa dies l’alumnat està preparant l’activitat fent el dibuix pel cartell publicitari i escrivint la carta per a les famílies i per fer-ne difusió a través de les xarxes socials. A més a més, també han preparat un petit detallet per tothom qui s’animi a venir. D’aquesta manera han pogut treballar l’expressió escrita, l’art i les ciències tot ajudant a la gent i fent els aprenentatges més significatius.

Per tant, us esperem el 28 de març al Local del Blat de Gironella per fer la vostra donació i ajudar als altres sabent que també estem ajudant a l’alumnat qui ha après tan preparant aquest projecte compartit amb Creu Roja. 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website