St. Joan Baptista de la Salle, 2 - Gironella

938 250 426

EXCURSIÓ GRANJA NATURA DE NAVÀS

EXCURSIÓ GRANJA NATURA DE NAVÀS

Dimarts 21 de novembre vam fer la sortida d’aquest primer trimestre. Des dels més petits fins als més grans, vam gaudir d’una jornada al Centre d’Apropament a la Natura de Navàs  envoltats per diferents tipus d’animals que ens van fer viure noves experiències i emocionar-nos amb les seves històries!

A la Granja Natura ens van proposar un recorregut per les seves instal·lacions perquè no ens perdéssim cap animal per conèixer, però abans de començar, ens van presentar la seva àguila majestuosa, qui va provocar un silenci sepulcral en veure-la volar.

Alguns començàvem per la grangeta amb animals típics (porcs, gallines, cabres, etc.) i vam poder donar-els-hi menjar, altres per l’aviari amb diferents tipus d’aus i algunes ben curioses. També pels animals salvatges que ens van deixar ben bocabadats, però el que ens van fer viure experiències memorables va ser l’espai dels toca-toca, teníem l’oportunitat de conèixer rèptils i invertebrats exòtics de ben aprop, poder-los tocar, observar-los i, fins i tot, poder tenir-los per sobre el nostre cos!

El nostre dia d’excursió continuava amb un dinar de pícnic amb els nostres companys i companyes de classe, de comunitat o de d’altres cursos, tot intercanviant moments viscuts durant el matí. Per acabar el dia, una estona d’esbarjo per l’entorn boscós de la granja on van sorgir una infinitat de jocs!

Moltes gràcies al Centre d’Apropament a la Natura de Navàs per una jornada tan enriquidora! 

🗒Podeu llegir més notícies a la nostra pàgina web i seguir-nos a les nostres Xarxes Socials:

📲 INSTAGRAM

📲 TWITTER

Ens podeu trobar:

📍St. Joan Baptista de la Salle, 2 – Gironella

☎ 938 250 426

CreaEscola Quality Certificate for Education Website