St. Joan Baptista de la Salle, 2 - Gironella

938 250 426

ESPORT BLANC A L’ESCOLA

ESPORT BLANC A L’ESCOLA

L’alumnat de 3r i 4t gaudeixen un altre any de la iniciació i el coneixement dels esports d’hivern, en les seves diferents modalitats.

Durant els mesos de Gener i Febrer, l’alumnat de 3r i 4t de l’escola s’inicien en el coneixement dels esports d’hivern a través del projecte de l’esport blanc. Aquest projecte té la finalitat d’educar, respectar, gaudir, conviure, estimar i conèixer les nostres muntanyes amb la complicitat del professorat dels centres d’ensenyament i dels tècnics d’esport.

Aquestes estades es realitzen cada divendres de manera quinzenal amb un cost molt assequible. L’alumnat aprèn les diferents modalitats d’esports d’hivern (esquí de fons, esquí alpí i surf de neu) a diferents zones de la zona com a la Molina i Tuixent. Durant tot el dia aprenen de manera significativa i amb monitors/es experts. Aquest projecte és ideal per apropar l’alumnat al seu entorn proper a través de l’esport, desenvolupant les seves habilitats físiques i apropant-los als hàbits saludables. És una activitat accessible per a tot l’alumnat.

A l’escola apostem per un bon treball dels hàbits saludables, és per això que cada any participem en aquest projecte animant a tot l’alumnat a apuntar-s’hi.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website