St. Joan Baptista de la Salle, 2 - Gironella

938 250 426

ELS ESPAIS PARLEN: AMBIENT D’ART

ELS ESPAIS PARLEN: AMBIENT D’ART

És important l’art a l’escola? Per què i com s’ha de garantir que la pràctica artística arribi a totes les persones? Quines competències i habilitats personals es posen en joc a la pràctica artística?

L’art afavoreix el desenvolupament de les emocions dels infants. Nosaltres treballem l’educació social i emocional dins el context educatiu de l’aula, ja que l’art és una via de comunicació d’emocions on els infants a través de les seves creacions poden expressar lliurement els seus sentiments i deixar anar tot allò que els preocupa o els fa sentir bé.

Dins el projecte educatiu de les escoles FEDAC, els 24 reptes, trobem l’àmbit de l’ENTORN. Dins aquest eix, es dona importància als espais que parlen:

“Ecosistemes d’experiències pedagògiques en entorns motivadors”

L’objectiu es basa en crear ambients que facilitin l’aprenentatge competencial dels alumnes. Les estances són modulars i polivalents amb la finalitat d’afavorir els aprenentatges i la comunicació.

Per aquest motiu, a l’escola cuidem els ambients, els espais i les aules per fer que s’hi visquin experiències memorables!

I vosaltres? ja heu vist els nostres espais? No us ho penseu i veniur a visitar la nostra petita GRAN escola!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website