St. Joan Baptista de la Salle, 2 - Gironella

938 250 426

El projecte Galliner a la FEDAC Gironella: Una experiència educativa única

El projecte Galliner a la FEDAC Gironella: Una experiència educativa única

Aquest tercer trimestre a la FEDAC Gironella ha arrencat amb un emocionant nou projecte que ha captivat l’atenció dels alumnes d’Infantil 5 i de tota la comunitat educativa: el projecte Galliner.

El grup d’alumnes d’Infantil 5 s’ha convertit en els protagonistes d’aquest projecte, assumint la responsabilitat de cuidar de les noves inquilines del pati de l’escola: les gallines. Aquesta setmana, amb entusiasme i cura, els alumnes han acollit les gallines al galliner de l’escola, encarregant-se del seu benestar i observant de prop el seu comportament.

El principal objectiu del projecte és proporcionar als alumnes una experiència pràctica i enriquidora sobre el cicle vital de les aus, especialment enfocada en l’aspecte de la posta d’ous. En anys anteriors, el projecte es basava en l’incubació dels ous per presenciar-ne l’eclosió i el naixement dels polls. Però enguany, s’ha optat per una nova perspectiva, introduint gallines adultes per observar el procés de posta d’ous i comprendre millor aquest aspecte vital de les aus.

A través d’aquesta iniciativa, els alumnes tindran l’oportunitat d’aprendre de primera mà sobre els hàbits de reproducció de les gallines, el temps que triga cada fase del cicle d’ovulació i la cura que requereixen aquests animals.

Sense cap mena de dubte, el projecte Galliner no només enriqueix el currículum educatiu amb una experiència pràctica i significativa, sinó que també fomenta valors com la responsabilitat, el respecte i la cura pel medi ambient i els éssers vius. És un exemple clar de com la innovació i la creativitat es fusionen amb l’aprenentatge tradicional per oferir als alumnes una educació completa i integral.

Mentre les gallines s’instal·len al seu nou hàbitat a l’escola, els alumnes esperen amb entusiasme veure com es desenvoluparà aquest apassionant projecte i quines lliçons en podran treure per al seu creixement personal i educatiu.

Moltes gràcies a Cereals Gironella per ajudar-nos i acompanyar-nos en aquest procés!

🗒Podeu llegir més notícies a la nostra pàgina web i seguir-nos a les nostres Xarxes Socials:

📲 INSTAGRAM

📲 TWITTER

Ens podeu trobar:

📍St. Joan Baptista de la Salle, 2 – Gironella

☎ 938 250 426

CreaEscola Quality Certificate for Education Website