St. Joan Baptista de la Salle, 2 - Gironella

938 250 426

EL NOSTRE CASTAWEEN!

EL NOSTRE CASTAWEEN!

Dimarts 31 d’octubre hem celebrat la CASTAWEEN: la Castanyada a l’escola, una festa popular de Catalunya, i el Halloween, una festa típica dels països anglosaxons. L’escola s’ha omplert d’activitats per a treballar les dues festivitats: castanyes, música, castanyeres, monstres terrorífics, carbasses i gominoles han fet una diada molt divertida i plena d’emoció per a tothom; alumnes, mestres i famílies.

I què hem fet, el matí?

Durant el matí l’alumnat de l’escola ha participat en una jornada plena d’activitats de Halloween liderada per les especialistes d’anglès comptant amb la col·laboració de tot l’equip de mestres de l’escola. 

The students participated in a morning of games and activities in English such as  mask decoration, the apple bobbing, trick or treat, the witch has lost her broomstick, guess who, the candle in the pumpkin, skeletons, the witch waves the wand and the colours of halloween. 

The little ones in the school went through the terror passage and had a great time.

I a la tarda, què ens ha preparat l’AFI de l’escola?

Doncs una jornada molt familiar al pati de l’escola amb propostes molt interessants: racó de mandales, pinta cares, música de tardor i un bon berenar: castanyes, coca i xocolata! 

A més a més, tot l’alumnat de primària ha pogut passar pel gran passatge terrorífic muntat a l’aula polivalent de l’escola. 

Ens ha visitat la castanyera i els seus ajudants, l’alumnat de Primària 6, que ens han repartit unes castanyes boníssimes. 

A partir de dos quarts de cinc de la tarda han pogut entrar les famílies a l’escola a acabar la festa amb tota la comunitat educativa. 

Moltes gràcies, AFI, per fer d’aquest CASTAWEEN, un dia molt especial! 

🗒Podeu llegir més notícies a la nostra pàgina web i seguir-nos a les nostres Xarxes Socials:

📲 INSTAGRAM

📲 TWITTER

Ens podeu trobar:

📍St. Joan Baptista de la Salle, 2 – Gironella

☎ 938 250 426

CreaEscola Quality Certificate for Education Website