St. Joan Baptista de la Salle, 2 - Gironella

938 250 426

Descobrint la Màgia de les Nadales: Un Cant Conjunt que Uneix Cors a l’Escola

Descobrint la Màgia de les Nadales: Un Cant Conjunt que Uneix Cors a l’Escola

En aquesta època de l’any, les aules de la nostra estimada escola es converteixen en un lloc màgic ple de ritme i alegria. El so encisador de les nadales omple els passadissos, fent-nos recordar que la temporada de festes està a punt d’arribar. Aquesta tradició musical, que es remunta a segles enrere, no només ens porta alegria, sinó que també té beneficis sorprenents per a la nostra comunitat escolar.

Les nadales, amb les seves melodies festives i lletres encantadores, tenen el poder d’ajuntar els cors dels estudiants i del personal de l’escola. Aquesta unió a través de la música no només crea un ambient alegre, sinó que també fomenta un sentiment de comunitat i solidaritat. Quan tots cantem junts, les diferències es dilueixen i es crea una connexió especial entre nosaltres.

A més de la seva influència positiva en l’esperit comunitari, les nadales també tenen beneficis per als infants individualment. Cantar a ple pulmó ajuda a millorar la respiració i la postura, contribuint a una millor salut física. A més, l’acte de memoritzar les lletres i les melodies pot estimular el cervell i millorar la memòria.

Per comprendre millor els gustos musicals de la nostra comunitat escolar, us volem proposar un repte:

  1. BUSQUEU LA VOSTRA NADALA PREFERIDA
  2. PENSEU UN BALL ORIGINAL
  3. GRAVEU-VOS EN FORMAT VERTICAL
  4. PENGEU-HO A INSTAGRAM I ETIQUETEU-NOS a @fedacgironella

Aquesta temporada de festes, celebrem la màgia de les nadales que omple els nostres cors amb alegria i unió. A través de la música, creem records inoblidables i reforcem els llaços que ens uneixen com a comunitat escolar. Que aquestes melodies festives continuïn omplint els nostres passadissos amb harmonia i felicitat mentre celebrem junts aquesta època especial de l’any.

🗒Podeu llegir més notícies a la nostra pàgina web i seguir-nos a les nostres Xarxes Socials:

📲 INSTAGRAM

📲 TWITTER

Ens podeu trobar:

📍St. Joan Baptista de la Salle, 2 – Gironella

☎ 938 250 426

CreaEscola Quality Certificate for Education Website