St. Joan Baptista de la Salle, 2 - Gironella

938 250 426

COMENCEM EL NOU CURS 2023-2024

COMENCEM EL NOU CURS 2023-2024

Aquesta setmana hem donat la benvinguda al nou curs 2023-2024 amb molta il·lusió i energia!

Comencem el primer dia retrobant-nos amb els companys i les companyes de l’escola i donant la benvinguda a les noves famílies que s’incorporen en aquesta petita gran família.

El lema d’aquest curs: “VIU NATURALMENT” s’ha presentat a tot l’alumnat a través d’una gimcana sensorial: un circuit de sorra, plantes, aigua, pedres i gespa que l’alumnat ha hagut de fer amb els ulls tapats, gaudint i sentint la naturalesa amb el seu propi cos.

A través d’aquesta experiència, l’alumnat ha pogut expressar allò que ha sentit al passar per sobre dels elements naturals i a través d’una reflexió, primer personal i després col·lectiva, s’ha presentat el lema.

Al llarg d’aquest curs, ens anirem endinsant cap a una escola d’autorS que tindrà en compte el nostre projecte avuixdemà2024, el projecte musical d’instruments: trompetes, trombó, ukeleles i percussió, les coescolars, l’aprenentatge globalitzat,… i moltes altres coses que ben aviat anirem presentant.

Tota la comunitat educativa està a punt per encarar aquest curs amb més energia i positivisme que mai, amb ganes de viure intensament cada moment i poder continuar amb aquesta passió per educar que tant ens caracteritza a les escoles FEDAC.

GRÀCIES A TOTES LES FAMÍLIES PER FORMAR PART DE LA NOSTRA PETITA GRAN ESCOLA!

Bon curs 23-24 a tothom!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website