St. Joan Baptista de la Salle, 2 - Gironella

938 250 426

AUXILIAR DE CONVERSA: WELCOME DAYNA!

AUXILIAR DE CONVERSA: WELCOME DAYNA!

El dilluns 3 d’octubre vam donar la benvinguda a la nova Auxiliar de Conversa de l’escola, la Dayna.

Tota la comunitat educativa ens hem trobat per cantar la cançó de Benvinguda a la Dayna i dedicar-li unes acollidores paraules.

Who is DAYNA?

L’alumnat ha preparat diverses preguntes perquè sigui ella mateixa qui us expliqui qui és. Estigueu atents al nostre INSTAGRAM!

Per què és important tenir Auxiliar de Conversa?

A la nostra escola donem molta importància a l’aprenentatge de les llengües, entre elles, l’anglès. Per aquest motiu, fa anys que treballem amb la figura de l’Auxiliar de Conversa, una persona encarregada d’apropar a l’alumnat a la llengua anglesa de manera natural amb l’objectiu d’ajudar a millorar el nivell de comunicació en llengües estrangeres.

Gràcies a això, tota la comunitat educativa té la possibilitat de millorar la fluïdesa anglesa, conèixer millor altres realitats culturals i, sobretot, gaudir i aprendre amb un altre idioma.

Què fa l’Auxiliar de Conversa a l’escola?

L’Auxiliar de Conversa passa per totes les etapes educatives oferint conversa i aproximant l’alumnat a la llengua anglesa de manera adequada a l’edat:

  • INFANTIL: Està dins l’aula juntament amb l’especialista d’anglès. Es treballa el mètode ARTIGAL a través de les petites històries que l’alumnat ha de representar. L’Auxiliar de Conversa ajuda a que l’alumnat es comuniqui 100% en anglès i puguin fer una immersió total.
  • PRIMÀRIA: Agafa petits grups del curs per fer espais de conversa en anglès a través d’activitats que es relacionen amb el treball d’aula en anglès. El fet de poder treballar en petits grups ajuda a l’educació personalitzada i afavoreix l’aprenentatge.

IDIOMES+

La importància de l’Auxiliar de Conversa dona sentit al repte EDUCACIÓ de l’avuixdemà2024: “perquè l’escola és un dels principals escenaris vitals en l’aprenentatge, les experiències i les relacions personals.”

Dins d’aquest repte trobem IDIOMES+: “Competència comunicativa en diferents llengües”

L’objectiu de les escoles FEDAC és que els alumnes assoleixin una competència comunicativa sòlida i siguin capaços de mantenir converses en diferents idiomes naturalment.

Així doncs, la Dayna, una noia d’Anglaterra amb moltes ganes d’ensenyar i aprendre, estarà aquest curs amb tot l’alumnat de l’escola per afavorir la immersió lingüística de tots els nens i nenes.

Tota l’escola ja té moltes ganes de començar aquesta aventura en anglès, ens hi acompanyeu?

LET’S GO!

🗒Podeu llegir més notícies a la nostra pàgina web i seguir-nos a les nostres Xarxes Socials:

📲 INSTAGRAM

📲 TWITTER

Ens podeu trobar:

📍St. Joan Baptista de la Salle, 2 – Gironella

☎ 938 250 426

CreaEscola Quality Certificate for Education Website