St. Joan Baptista de la Salle, 2 - Gironella

938 250 426

AULES OBERTES A L’ESCOLA: DESCOBREIX EL NOSTRE PROJECTE EDUCATIU AVUIXDEMÀ2024

AULES OBERTES A L’ESCOLA: DESCOBREIX EL NOSTRE PROJECTE EDUCATIU AVUIXDEMÀ2024

Amb l’arribada del període de preinscripció per a l’educació infantil (3-6 anys) i educació primària, a la FEDAC Gironella obrim les portes per oferir una oportunitat única a les famílies interessades de conèixer de prop el nostre projecte educatiu avançat, avuixdemà2024.

Setmana d’Aules Obertes: Una Mirada Detallada a la Nostra Escola

Amb entusiasme, convidem a totes les famílies a participar en la Setmana d’Aules Obertes, durant la qual podran explorar les instal·lacions, entendre com es desenvolupa el nostre projecte educatiu i descobrir els projectes diferenciadors i transformadors que caracteritzen la nostra institució. Les aules estaran obertes perquè els visitants puguin experimentar de primera mà la dinàmica diària de l’escola.

Com Concertar una Visita: Reserva la teva Cita

Per als interessats a conèixer-nos millor, convidem a fer clic a “Reserva la teva cita” a la nostra pàgina web i proporcionar les vostres dades. El nostre equip es posarà en contacte amb vosaltres per coordinar una visita convenient.

Atenció Personalitzada: Qui Us Explicarà el Projecte?

Durant les visites, les famílies seran ateses de manera personalitzada. Si coincideix amb l’horari escolar, seran els mateixos alumnes els qui explicaran el projecte educatiu i el funcionament de l’escola. Fora de l’horari escolar, l’equip de mestres estarà a la vostra disposició per respondre a qualsevol pregunta i proporcionar informació detallada.

Període de Preinscripció: Garanteix la teva plaça

Amb la proximitat del període de preinscripció per a l’educació infantil (3-6 anys) i educació primària, us recordem que les preinscripcions es podran realitzar del 6 al 20 de març.

Matrícula: Assegura’t un lloc per al proper curs

La matrícula per a l’educació infantil (3-6 anys) i educació primària es durà a terme del 20 al 28 de juny. Per obtenir més informació o resoldre qualsevol dubte, podeu trucar a la secretaria de FEDAC Gironella al número 938 25 04 26.

Estem emocionades per obrir les nostres portes i compartir la nostra passió per l’educació amb les famílies interessades. Esperem veure-us ben aviat!

🗒Podeu llegir més notícies a la nostra pàgina web i seguir-nos a les nostres Xarxes Socials:

📲 INSTAGRAM

📲 TWITTER

Ens podeu trobar:

📍St. Joan Baptista de la Salle, 2 – Gironella

☎ 938 250 426

CreaEscola Quality Certificate for Education Website