St. Joan Baptista de la Salle, 2 - Gironella

938 250 426

+ART: MÚSICA A L’ESCOLA: GIROSONA I UKELELE

+ART: MÚSICA A L’ESCOLA: GIROSONA I UKELELE

Sabeu tots els beneficis que aporta la música a les persones? Des de la nostra escola donem molta importància a l’art i sobretot a la música, és per això que aquest any ens sumem a dos nous projectes per potenciar la intel·ligència artística a tot l’alumnat!

FEDAC Gironella sempre aposta per tots aquells projectes que tenen com a objectiu: afavorir l’aprenentatge dels nens i nenes, per aquest motiu, en aquesta notícia, us parlarem de dues novetats molt interessants.

La primera és el projecte GIROSONA, una iniciativa de Gironella i l’escola de música de Puig-Reig per treballar la música als centres educatius del poble. Aquesta proposta té com a objectius:

  • Oferir a tot l’alumnat l’aprenentatge de la música a través dels instruments musicals.
  • Tocar en grup, respectant els altres i els instruments.
  • Gaudir d’experiències musicals compartides.
  • Potenciar valors com la concentració, saber estar, el treball en equip…

D’aquesta manera, els alumnes de 3r s’inicien en els instruments de vent (trompeta i trombó) i els alumnes de 6è amb els instruments de percussió a través de la batucada.

El segon projecte es basa en la iniciació dels nens i nenes de 4t i 5è amb un instrument de corda, l’ukelele. Gràcies a l’AMPA de l’escola, aquest any l’alumnat disposa d’un ukelele per a cadascú amb l’objectiu de poder aprendre a tocar aquest instrument i no només comprendre i entendre la música, sinó també, VIURE-LA!

Gràcies a aquestes dues iniciatives, a l’escola complim amb uns propòsits musicals molt rellevants, ja que treballem la música des de totes les seves vessants. A més, garantim que tot l’alumnat de l’escola acabi aprenent a tocar de manera bàsica, més d’un instrument a l’acabar l’escolarització.

No us perdeu totes aquestes propostes i si en voleu saber més… seguiu-nos a les xarxes socials! Només us avancem que tindreu oportunitat de gaudir de la música del nostre alumnat en directe. Us ho perdreu?

CreaEscola Quality Certificate for Education Website