St. Joan Baptista de la Salle, 2 - Gironella

938 250 426

Alimentació de qualitat: productes ecològics al menjador!

Alimentació de qualitat: productes ecològics al menjador!

A la nostra escola incorporem de forma recorrent productes ecològics al menú. Aquests productes tenen un alt valor nutricional i sensorial gràcies al rigorós control que s’exerceix durant la seva producció. Això ens permet proporcionar una alimentació de qualitat al menjador. 

Els aliments ecològics, com les verdures, fruites o llegums ecològics que servim a les escoles, són productes que es cultiven sense adobs ni pesticides de síntesi química (fungicides, insecticides o herbicides) i es limita la fertilització de nitrogen. Per tant, s’elimina la presència de residus d’aquestes substàncies als aliments ecològics. Per al seu cultiu, només s’utilitzen adobs orgànics i minerals naturals.

Els aliments ecològics estan certificats pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), que lliura la certificació després d’una inspecció que certifica que es compleix amb la normativa de producció ecològica.

Aquesta certificació garanteix, a més:

🍃 Transparència envers els consumidors

🍃 Fiabilitat i control del sistema productiu i dels productes

🍃 Traçabilitat de l’origen i la destinació dels productes

Quines escoles FEDAC incorporen productes ecològics als seus menús?

Totes les escoles que col·laboren amb Hostesa (FEDAC Lleida, FEDAC Manresa, FEDAC Prats, FEDAC Monistrol, FEDAC Suria, FEDAC Gironella, FEDAC CastellarFEDAC Horta, FEDAC Amílcar, FEDAC Sant Vicenç, FEDAC Vic,) tenen una freqüència de productes ecològics mínima d’un cop al mes, sent la freqüència bimensual o setmanal la més típica.

🗒Podeu llegir més notícies a la nostra pàgina web i seguir-nos a les nostres Xarxes Socials:

📲 INSTAGRAM

📲 TWITTER

Ens podeu trobar:

📍St. Joan Baptista de la Salle, 2 – Gironella

☎ 938 250 426

CreaEscola Quality Certificate for Education Website