St. Joan Baptista de la Salle, 2 - Gironella

938 250 426

24 REPTES: FEINA BEN FETA – CERTAMEN LITERARI

24 REPTES: FEINA BEN FETA – CERTAMEN LITERARI

“Pedra angular de la nostra orientació a l’excel·lència acadèmica”

Dins el projecte avuixdemà24, Trobem el repte de la FEINA BEN FETA:

“Pedra angular de la nostra orientació a l’excel·lència acadèmica”

El repte de la feina ben feta es basa en el nostre model que exigeix processos d’avaluació rigorosos i línies d’actuació vinculades a la recerca de l’eficiència i la innovació. Aquest repte es troba dins l’educació, ja que l’escola és un dels principals escenaris vitals en l’aprenentatge, les experiències i les relacions personals.

Una de les maneres que treballem aquest repte és a través del Certamen Literari que des de l’escola organitza amb motiu de Sant Jordi. Enguany, la proposta ha sigut celebrar l’any Josep Vallverdú autor de moltes obres entre elles, el conegut Rovelló. D’aquesta manera, cada classe ha treballat l’autor i s’ha inspirat en ell per a fer el seu treball literari o plàstic.

Cada classe treballa tipologies textuals i treballs plàstics diferents i un jurat extern és l’encarregat de valorar-los:

PETITS:
I3 → pintura
I4 → collage
I5 → escultura

MITJANS:
P1 → rodolins
P2 → endevinalles
P3 → descripció

GRANS:
P4 → conte
P5 → cal·ligrama
P6 → poesia

Els premis es divideixen en 2 per curs (un premi i un accèssit). A part, també hi ha el premi Busquets, un premi especial per donar reconeixement a la família Busquets, implicada en la literatura i la cultura catalana.  L’entrega i presentació dels premiats ha sigut a càrrec de l’alumnat de P6.

Moltes gràcies als premiats i tothom que hi ha assistit!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website